
Takk for at dere følger med.
Sammen utgjør vi en stor forskjell på maten vår.
-
Nominasjon til årets ledestjerne "30 under 30" i DN
I 2022 var jeg så utrolig heldig å bli nominert til en av årets ledestjerner. Dette skjedde på bakgrunn av arbeid i restaurant, med bøker og formidling.
-
Finaleplass som årets bondelagskokk
Å potensielt bli trukket ut som en av årets bondelagskokker var stort. Bøndene i Norge jobber under vanskelige forhold, som ikke burde være nødvendig i det landet vi bor i. Selv om jeg ikke vant ønsker jeg å fortsette å snakke deres sak, for hva er vi uten maten vår?
-
Nominasjon til årets formidler i Matprisen
Å formidle - dele kunnskap og gjøre en positiv forskjell er et gode ikke alle har mulighet til. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg kan det, og når jeg da ble nominert til årets formidler i tillegg, det varmer.
-
Intervju i Finansavisen
Av flere artikler jeg har vært med i er denne en av de beste, kanskje fordi jeg fikk lage mat som står meg så nær hjertet, noe jeg har vokst opp med. Sjekk ut saken her!
-
Artikkel i Ren Mat
Det er ganske fantastisk å kanskje kunne hjelpe litt i tidsklemma, og det er herlig å dele tips og triks. Her kan du lese en sak jeg også var ganske fornøyd med i magasinet Ren Mat.
-
Aftenpostens artikler
I denne artikkelen snakker jeg om noen av de ville soppene vi finner rundt oss, og hvor lite vi egentlig vet om dette riket. For det er et eget rike! Med Jim Andre på øret klarte jeg å navigere meg fint her. Hos Aftenposten finner du mange andre artikler om du ønsker å lese mer, fra sanking til hverdagsmat - til restaurantanmeldelser.